PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning og bevægelses coach i København og online

Øg dit overskud, din sundhed, din formåen og stram op indefra.
Det er "Styrke til at klare hverdagen med overskud" med
STYRKE, STAMINA & STOLTHED!

Alt det du ikke får i et fitnesscenter. Rikkes træning er alt det du ikke får i et fitnesscenter: frisk luft, rettelser til din teknik, en legende tilgang, og ikke mindst fællesskab. Rikke har en stor viden om, og baserer sin træning på, at vi træner bedst hvis synet og balancen også er med os, hvilket kan give en del aha-oplevelser. Hun er god til at finde alternative øvelser så alle kan være med - og det lykkedes faktisk mig at træne helt indtil 2 dage før en fødsel.

Luise

Frisk luft og kompetent træner Frisk luft, professionelt set-up og gode guidede øvelser. Her får man ikke lov at lave øvelserne forkert eller sløse med noget. Der er ingen tvivl om, at Rikke har styr på det. Meget kompetent og sød instruktør og vidunderligt at det foregår udenfor. Niveauet er højt - men selv som nybegynder kan man være med og uge for uge mærke ændringerne i kroppen.

Signe

Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel … Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Vi træner kun udenfor, og har fokus på krop, styrke, balance og meget mere. Rikke udfordrer og presser os, men altid på en måde hvor vi er trykke. Jeg har nu trænet hos Rikke i 2 år. Uanset vejr, tropper vi op til en sjov og udfordrende træning. Kan virkelig anbefales, hvis du er klar på en ny måde at træne på.

Pernille

Dejlig træning under åben himmel Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs – og at holde varmen har aldrig været et problem. Rikke er en sød og super engageret træner som altid er god til at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer og vejrforhold. Jeg kommer altid hjem med en god følelse i kroppen. Ømme muskler efter træning kan forekomme, men altid på den gode måde! :)

Maria Lund

Godt for krop og sjæl! Rikkes træning er den eneste træning, jeg har kunnet vedholde i årevis! Det er især skønt, at det foregår udendørs - selv om vinteren nyder jeg at komme ud og mærke vind og vejr. Det er så godt for sjælen og energiniveauet. Øvelserne er sjove og anderledes, og Rikke er super god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Vi træner både styrke, puls og balance. Der er fokus på den enkelte og på at øvelserne udføres korrekt fremfor "så mange som muligt, så hurtigt som muligt". Derudover er der en herlig stemning på holdet 😊

Sanne

Du kan gøre det, det er kun dit hoved, der begrænser dig! ... siger Rikke i sin træning. Rikke udfordrer og presser os både i styrke, motorik og balance, og hele kroppen er involveret i hver træning. Niveauet er højt, men der er fokus på den enkelte og at øvelserne udføres korrekt. Rikke er en meget kompetent og engageret træner, som altid forstår at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer. Rikkes træning er virkelig effektiv, den gør mig stærkere og giver mig energi. Jeg mærker hurtigt ændringerne i min krop. Rikke får mine bedste anbefalinger.

Leticia

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria

Personlig træning hjemme hos dig,
online eller udendørs

 • Træning der gør dig stærk til at klare hverdagens udfordringer, uden energiunderskud og smerter.
 • Træning der giver dig overskud, indre og ydre styrke, spændstighed og mobilitet/fleksibilitet og følelsen af at kroppen arbejder sammen med dig.
 • Træning der gør dig stolt og nedbryder dine egne begrænsende overbevisninger.


Vi har sessions online, hos dig eller udendørs.
Forudgående træningserfaring er ikke nødvendig. Jeg tilpasser træningen efter dit erfarings niveau, dit udgangspunkt og din dagsform.

Styrke, Stamina & Stolthed

Styrke træning og bevægelsestræning er et potent værktøj og ofte det bedste middel til at opnå kvinders kosmetiske, funktionelle og sundhedsmæssige mål.

Det er i høj grad det værktøj du skal bruge, hvis du vil i gang med et vægttab, vil se slankere ud og vil have mere fysisk og mentalt overskud i hverdagen.

Udover at forme kroppen, påvirker træning vores hormon balance positivt, sikrer at vi undgår at miste muskelmasse (særligt de hurtige muskelfibre - "Gazellerne"), opbygger muskelmasse, holder vores bindevæv stærkt og smidigt, holder vores knogler stærke og øger vores mobilitet og vil sikre os en blidere overgangsalder og en aktiv og mobil alderdom.

Træningen har en positiv effekt på kvaliteten af vores søvn og kan reducere smerter i bevægeapparatet.

Jeg bruger åndedrætsøvelser og neurologiske øvelser, som et værktøj til aktivering og afslapning.

Det er et grundvilkår at kvinder styrketræner, som en del af deres sundhed- og vedligeholdelses rutine 🌸

Kettlebel træning Windmill Kugler i Mosen
Kettlebell træning overhead press

Det får du ud af det

 • En krop du kan stole på

  Øget energi og overskud, samt færre smerter  

  En slankere og stærkere silhuet

  1:1 træning, online eller fysisk.

  En strategisk plan, der passer til dig og din hverdag

  En overskuelig træningsplan på max. 20 min pr. træning. Du kan træne hjemme i egne trygge rammer

  Du sparer fitness abonnementet, og kan træne fleksibelt og tidseffektivt

  Min støtte og support, 24/7

  Stolthed, når du opdager hvad du i VIRKELIGHEDEN er i stand til

  Åndedrætsteknikker

Gratis opstarts samtale

Du skal være tryg i vores forløb. Derfor er det vigtigt at du er tryg ved mig!

For mig er det vigtigt at høre om din livshistorik, din træningserfaring/-rutiner, evt. smerter, dine udfordringer, dine styrker, din motivation, dine mål og drømme.

Book en gratis samtale i dag, så vi kan få afklaret om jeg kan hjælpe dig på din rejse.

copy

Book en gratis samtale

Kettlebell træning

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Udendørstræning

Firmatræning for et stærkere TEAM
Firmatræning for et stærkere TEAM
Kettlebell træning. Overhead press
løb
Firmatræning for et stærkere TEAM
Firmatræning for et stærkere TEAM
Kettlebell træning