Foredrag

Interaktive, underholdende, vedkommende og implementer bare foredrag.

Book GRATIS samtale

copy

Foredrag med menneskets trivsel og velvære i fokus

"Rigtig godt interaktivt foredrag om personlig forebyggelse og håndtering af stress, med god balance mellem teori og praksis. Det klare fokus og passende varighed gør det er let at huske hovedpointer og fremadrettet at "handle på dem" så de reelt kommer til at gøre en forskel!"

Citat: Ivan, Head of Section, COWI

Book GRATIS samtale

copy

Hjernesmart arbejdsdag - øg din trivsel og produktivitet

Foredraget har fokus på personlig forebyggelse og håndtering af stress!

Hvorfor kan du ikke leve uden stress og hvorfor lever du dårligt med for meget! Hvad kan du selv gøre i din hverdag, for at håndtere presset?

Du får 2 håndgribelige og meget effektive redskaber, som du kan bruge i hverdagen, til at sænke oplevelsen af stress og opnå en bedre “Stress-buffer” både som ansat eller privat.

Foredraget er interaktivt, idet du får lov til at afprøve øvelser undervejs, som både er sjove og effektive. Foredraget er målrettet arbejdspladser, men kan målrettes andre grupper.

De fleste arbejdspladser har et velkørende maskineri, der sættes i værk, når folk ER blevet syge med stress! Men den det koster penge for virksomheden når gode medarbejdere bliver syge, men endnu værre er den menneskelige omkostning for den ramte medarbejder.

Der er penge og mistrivsel at spare, ved at fokusere på forebyggelse!

Varighed: 75 min

copy

Kontakt mig her for pris og forespørgsel

Foredrag

Åndedrættet - Væk dit indre apotek og øg din performance

Åndedrættet kan både begrænse din performance, dit velvære, din stress tolerance og gøre dig fysisk og mentalt syg, ..hvis du ikke bruger det rigtigt.

Dit åndedræt kan også gøre dig stærkere, mere fokuseret, gøre dig mere modstandsdygtig og øge din fysiske og mentale sundhed, når du lærer hvordan. Du har den superpower med dig hver dag. Det er din direkte adgang til dit nervesystem, så du kan enten sprøjte energi ud i kroppen eller berolige et overaktivt system.

Lær hvorfor og hvad dit åndedræt kan og lær nogle åndedrætsteknikker. Det er et interaktivt foredrag, så du får selv lov at afprøve flere teknikker.

Brug din egen Superpower og øg din trivsel!

Varighed: 60-90 min

copy

Kontakt mig her for pris og forespørgsel

En hundenæse. Brug næsen til dit åndedræt

Balancerer du! -Derfor er din balance så vigtig for din trivsel.

  • Et “velsmurt” balancesystem har indflydelse på hvor meget og hvordan du bevæger dig – ligeledes kan et mindre velsmurt balancesystem have indflydelse på om du har smerter, kvalme, muskelspændinger, er usmidig, ulyst til bevægelse, bange for at falde, manglende overskud, mm.

    Fra vi er i 30´erne og frem er der mange der oplever at balancen forringes. Lær hvorfor det er vigtigt for en tryg, aktiv alderdom, at træne sin balance.

    Undervejs skal vi lave balanceøvelser, du får mulighed for at prøve din balance tilstand og få idéer til øvelser du selv kan lave efterfølgende.  

    Der er smerter, utryghed og inaktivitet at spare, ved at fokusere på forebyggelse!

    Varighed: 75 min

copy

Kontakt mig her for pris og forespørgsel

Balance

Styrk din pensionsopsparing - Træning for en aktiv alderdom

Vores muskler er vores sundheds- og pensionsopsparing. De er vores power bank, der sikrer at vi "har strøm" i flere år.

Fra vi er i 30´erne begynder vi at miste muskelmasse og fra 50´erne går det stærkt.

På dette foredrag kommer jeg ind på, hvorfor muskler er så vigtige for vores trivsel, aktivitet og mobilitet, idag men også som vi ældes.

Vil du høre hvordan de også er DIN investering, både på den korte og på den lange bane? Hvordan muskler også er en vigtig brik i forbindelse med et vægttab. Styrketræning er også et værktøj til at reducere eventuelle gener ved overgangsalderen.

Oplev hvordan du nemt, sjovt og tidsbesparende kan træne dig til en krop, der bare gør hverdagen meget nemmere.

Det er aldrig for sent at starte. Det starter med et første skridt!

Der er smerter, inaktivitet, immobilitet og svaghed at spare, ved at starte nu og fokusere på forebyggelse!

Varighed: 75 min

copy

Kontakt mig her for pris og forespørgsel

Kettlebell træning overhead press

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Seneste indlæg

Se alle indlæg

copy

Alt det du ikke får i et fitnesscenter. Rikkes træning er alt det du ikke får i et fitnesscenter: frisk luft, rettelser til din teknik, en legende tilgang, og ikke mindst fællesskab. Rikke har en stor viden om, og baserer sin træning på, at vi træner bedst hvis synet og balancen også er med os, hvilket kan give en del aha-oplevelser. Hun er god til at finde alternative øvelser så alle kan være med - og det lykkedes faktisk mig at træne helt indtil 2 dage før en fødsel.

Luise

Frisk luft og kompetent træner Frisk luft, professionelt set-up og gode guidede øvelser. Her får man ikke lov at lave øvelserne forkert eller sløse med noget. Der er ingen tvivl om, at Rikke har styr på det. Meget kompetent og sød instruktør og vidunderligt at det foregår udenfor. Niveauet er højt - men selv som nybegynder kan man være med og uge for uge mærke ændringerne i kroppen.

Signe

Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel … Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Vi træner kun udenfor, og har fokus på krop, styrke, balance og meget mere. Rikke udfordrer og presser os, men altid på en måde hvor vi er trykke. Jeg har nu trænet hos Rikke i 2 år. Uanset vejr, tropper vi op til en sjov og udfordrende træning. Kan virkelig anbefales, hvis du er klar på en ny måde at træne på.

Pernille

Dejlig træning under åben himmel Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs – og at holde varmen har aldrig været et problem. Rikke er en sød og super engageret træner som altid er god til at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer og vejrforhold. Jeg kommer altid hjem med en god følelse i kroppen. Ømme muskler efter træning kan forekomme, men altid på den gode måde! :)

Maria Lund

Godt for krop og sjæl! Rikkes træning er den eneste træning, jeg har kunnet vedholde i årevis! Det er især skønt, at det foregår udendørs - selv om vinteren nyder jeg at komme ud og mærke vind og vejr. Det er så godt for sjælen og energiniveauet. Øvelserne er sjove og anderledes, og Rikke er super god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Vi træner både styrke, puls og balance. Der er fokus på den enkelte og på at øvelserne udføres korrekt fremfor "så mange som muligt, så hurtigt som muligt". Derudover er der en herlig stemning på holdet 😊

Sanne

Du kan gøre det, det er kun dit hoved, der begrænser dig! ... siger Rikke i sin træning. Rikke udfordrer og presser os både i styrke, motorik og balance, og hele kroppen er involveret i hver træning. Niveauet er højt, men der er fokus på den enkelte og at øvelserne udføres korrekt. Rikke er en meget kompetent og engageret træner, som altid forstår at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer. Rikkes træning er virkelig effektiv, den gør mig stærkere og giver mig energi. Jeg mærker hurtigt ændringerne i min krop. Rikke får mine bedste anbefalinger.

Leticia

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria