FIRMATRÆNING

STYRK DIN VIRKSOMHED! SKAB VÆKST OG ARBEJDSGLÆDE.

Med et sundere, stærkere, gladere, produktivt TEAM, med færre sygedage, smerter og nedslidningsgener, men med øget arbejdsglæde, samarbejde og energi.

Alt det du ikke får i et fitnesscenter. Rikkes træning er alt det du ikke får i et fitnesscenter: frisk luft, rettelser til din teknik, en legende tilgang, og ikke mindst fællesskab. Rikke har en stor viden om, og baserer sin træning på, at vi træner bedst hvis synet og balancen også er med os, hvilket kan give en del aha-oplevelser. Hun er god til at finde alternative øvelser så alle kan være med - og det lykkedes faktisk mig at træne helt indtil 2 dage før en fødsel.

Luise

Frisk luft og kompetent træner Frisk luft, professionelt set-up og gode guidede øvelser. Her får man ikke lov at lave øvelserne forkert eller sløse med noget. Der er ingen tvivl om, at Rikke har styr på det. Meget kompetent og sød instruktør og vidunderligt at det foregår udenfor. Niveauet er højt - men selv som nybegynder kan man være med og uge for uge mærke ændringerne i kroppen.

Signe

Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel … Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Vi træner kun udenfor, og har fokus på krop, styrke, balance og meget mere. Rikke udfordrer og presser os, men altid på en måde hvor vi er trykke. Jeg har nu trænet hos Rikke i 2 år. Uanset vejr, tropper vi op til en sjov og udfordrende træning. Kan virkelig anbefales, hvis du er klar på en ny måde at træne på.

Pernille

Dejlig træning under åben himmel Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs – og at holde varmen har aldrig været et problem. Rikke er en sød og super engageret træner som altid er god til at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer og vejrforhold. Jeg kommer altid hjem med en god følelse i kroppen. Ømme muskler efter træning kan forekomme, men altid på den gode måde! :)

Maria Lund

Godt for krop og sjæl! Rikkes træning er den eneste træning, jeg har kunnet vedholde i årevis! Det er især skønt, at det foregår udendørs - selv om vinteren nyder jeg at komme ud og mærke vind og vejr. Det er så godt for sjælen og energiniveauet. Øvelserne er sjove og anderledes, og Rikke er super god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Vi træner både styrke, puls og balance. Der er fokus på den enkelte og på at øvelserne udføres korrekt fremfor "så mange som muligt, så hurtigt som muligt". Derudover er der en herlig stemning på holdet 😊

Sanne

Du kan gøre det, det er kun dit hoved, der begrænser dig! ... siger Rikke i sin træning. Rikke udfordrer og presser os både i styrke, motorik og balance, og hele kroppen er involveret i hver træning. Niveauet er højt, men der er fokus på den enkelte og at øvelserne udføres korrekt. Rikke er en meget kompetent og engageret træner, som altid forstår at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer. Rikkes træning er virkelig effektiv, den gør mig stærkere og giver mig energi. Jeg mærker hurtigt ændringerne i min krop. Rikke får mine bedste anbefalinger.

Leticia

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria

Skab vækst og resultater med firmatræning

“Powerfit i COWI er det absolut primære jobfastholdes aktiv i COWI for mig!”

Skab liv, energi og arbejdsglæde

Jeg har over 10 års erfaring med firmatræning og træningsevents.

Firmatræning har fokus på at skabe liv og energi, samt sundere medarbejdere, der trives bedre, har færre sygedage og har forbedret koncentration.

Træning på arbejdspladsen har den fordel, at det er nemt tilgængeligt, tidsbesparende og skaber fællesskab på tværs af faggrænser.

Der er potentielt en økonomisk og menneskelig gevinst, idet antallet af korte og længerevarende sygeperioder kan reduceres.

Firmatræning
Firmatræning for et stærkere TEAM

Fordele for firmaet

 • Et sundere, gladere og mere fokuseret TEAM

  Færre korte og længerevarende sygemeldinger = færre udgifter

  Netværk og teambuilding på tværs af afdelinger

  Øget medarbejdertrivsel, arbejdsglæde og sammenhold

  Færre smerter og nedslidningsskader

  Øget fokus, performance, kreativitet og arbejdsglæde

  Potentielt økonomisk fortjeneste

Fordele for medarbejderen

 • Et stærkere immunforsvar

  Færre korte og længerevarende sygemeldinger

  Stærkere netværk på værs af faggrænser

  Øget medarbejdertrivsel, arbejdsglæde og sammenhold

  Færre smerter og nedslidningsskader

  Øget fokus, performance, kreativitet og koncentration

  Nem adgang til tidsbesparende træning, hvilket fjerner barrieren for at få trænet.

Firmatræning for et stærkere TEAM
Firmatræning er udendørstræning

Firmaaftale

Firmatræning er en investering i en sundere arbejdsdag, færre sygedage, øget trivsel og produktivitet.

Sted: Træningen foregår hos jer eller udendørs på en egnet lokalitet.

Pris: fra 11.000 kr.

Firmatræning kan med fordel kombineres/indledes med et foredrag for medarbejderne om hjernepauser. Læs mere her

Kontakt mig og hør om muligheden for firmatræning i jeres virksomhed.

copy

Kontakt mig

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Seneste indlæg

Se alle indlæg

copy