Dine fødder 👣 Den oversete superHELT i din krop🦸 OG en GRATISvideoguide 📽️

Åhh de kære fødder, som vi lukker inde i sko en hel dag. Jeg vil med denne mail invitere dine fødder ud i friheden og dig til at give dem lidt kærlighed ❤️.

Du får til slut i denne blog en follow along video med to øvelser, som dine fødder - og resten af kroppen - vil elske dig for 😍

Men først lige et par ord om, hvorfor det er vigtigt at dine fødder er smidige, stærke og med stor ledmobilitet. Alt det du IKKE træner, når du lukker dem inde i sko.

  1. Forbedret balance: Fodmobilitetsøvelser hjælper med at styrke de små muskler i fødderne og anklerne, hvilket øger din balance og stabilitet. Dette kan reducere risikoen for at falde og forbedre din evne til at udføre daglige aktiviteter uden besvær.
  2. Forebyggelse af skader: Ved at øge fleksibiliteten i dine fødder og ankler kan du mindske risikoen for skader som forstuvninger og forstrækninger. Fleksible fødder er bedre i stand til at absorbere stød og tilpasse sig forskellige terrænforhold.

  3. Bedre kropsholdning: Fodmobilitetsøvelser kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning ved at øge bevægeligheden i dine fødder og ankler. Dette kan bidrage til at reducere smerter og ubehag i ryggen, knæene og hofterne, som ofte er forbundet med dårlig kropsholdning.

  4. Øget præstation: Hvis du er involveret i sport eller fysisk aktivitet, kan forbedret fodmobilitet øge din præstation. Fleksible fødder kan hjælpe med at forbedre din skubbeeffekt, sprintevne og smidighed. Og ja, så har det også en indflydelse på hvordan du aktiverer dine ballemuskler, som sidste mail handlede om.

  5. Reduceret fodtræthed: Hvis du har en stillesiddende livsstil eller arbejder i et job, der kræver lang tids stående, kan fodmobilitetsøvelser reducere træthed og ubehag i dine fødder. Dette kan forbedre din overordnede komfort i dagligdagen.
  6. Stressreduktion: Fodmobilitetsøvelser kan have en beroligende virkning på dit sind og krop. At dedikere tid til at arbejde med dine fødder kan hjælpe med at reducere stress og fremme afslapning.

  7. Bedre cirkulation: Ved at øge blodgennemstrømningen i fødderne kan fodmobilitetsøvelser hjælpe med at forhindre eller lindre problemer som kolde fødder og hævelse.
  8. Alderdomsforebyggelse: Ved at vedligeholde fodmobilitet kan du reducere risikoen for at udvikle aldersrelaterede fodproblemer, såsom knyster og hammertæer.

I det store hele er fodmobilitetsøvelser en værdifuld investering i din sundhed og velvære. De kan hjælpe dig med at opnå bedre balance, forhindre skader og forbedre din daglige livskvalitet. Integrer disse øvelser i din daglige rutine for at høste fordelene på lang sigt.

Hvis du er med så langt, så lovede jeg dig en video med øvelser 😍.

Er du klar? 😀

Se videoen lige her

Del meget gerne med én du tænker kunne have brug for at give sine fødder lidt mere kærlighed ❤️

Kh Rikke 🌸

Ps. Subscribe gerne til min youtube kanal , min Facebook og min instagram side

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Alt det du ikke får i et fitnesscenter. Rikkes træning er alt det du ikke får i et fitnesscenter: frisk luft, rettelser til din teknik, en legende tilgang, og ikke mindst fællesskab. Rikke har en stor viden om, og baserer sin træning på, at vi træner bedst hvis synet og balancen også er med os, hvilket kan give en del aha-oplevelser. Hun er god til at finde alternative øvelser så alle kan være med - og det lykkedes faktisk mig at træne helt indtil 2 dage før en fødsel.

Luise

Frisk luft og kompetent træner Frisk luft, professionelt set-up og gode guidede øvelser. Her får man ikke lov at lave øvelserne forkert eller sløse med noget. Der er ingen tvivl om, at Rikke har styr på det. Meget kompetent og sød instruktør og vidunderligt at det foregår udenfor. Niveauet er højt - men selv som nybegynder kan man være med og uge for uge mærke ændringerne i kroppen.

Signe

Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel … Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Vi træner kun udenfor, og har fokus på krop, styrke, balance og meget mere. Rikke udfordrer og presser os, men altid på en måde hvor vi er trykke. Jeg har nu trænet hos Rikke i 2 år. Uanset vejr, tropper vi op til en sjov og udfordrende træning. Kan virkelig anbefales, hvis du er klar på en ny måde at træne på.

Pernille

Dejlig træning under åben himmel Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs – og at holde varmen har aldrig været et problem. Rikke er en sød og super engageret træner som altid er god til at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer og vejrforhold. Jeg kommer altid hjem med en god følelse i kroppen. Ømme muskler efter træning kan forekomme, men altid på den gode måde! :)

Maria Lund

Godt for krop og sjæl! Rikkes træning er den eneste træning, jeg har kunnet vedholde i årevis! Det er især skønt, at det foregår udendørs - selv om vinteren nyder jeg at komme ud og mærke vind og vejr. Det er så godt for sjælen og energiniveauet. Øvelserne er sjove og anderledes, og Rikke er super god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Vi træner både styrke, puls og balance. Der er fokus på den enkelte og på at øvelserne udføres korrekt fremfor "så mange som muligt, så hurtigt som muligt". Derudover er der en herlig stemning på holdet 😊

Sanne

Du kan gøre det, det er kun dit hoved, der begrænser dig! ... siger Rikke i sin træning. Rikke udfordrer og presser os både i styrke, motorik og balance, og hele kroppen er involveret i hver træning. Niveauet er højt, men der er fokus på den enkelte og at øvelserne udføres korrekt. Rikke er en meget kompetent og engageret træner, som altid forstår at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer. Rikkes træning er virkelig effektiv, den gør mig stærkere og giver mig energi. Jeg mærker hurtigt ændringerne i min krop. Rikke får mine bedste anbefalinger.

Leticia

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria