EVENTS

Opdateres løbende

Her på siden finder du de kommende events

Giv dig selv tiden til at  VÆRE NÆR🥰

Genoplad dine forårsbatterier i den skønne svenske skov d. 9.-11. maj 2024. Du vil både opleve ro og energi.
Vi har fokus på bevægelsesflow, mobilitet, åndedræt, mindfulness, natur sansning, hygge, fællesskab, offline tid og selvomsorg.

Hvad kan du forvente?
- Fornyet energi
- Åndedrætsøvelser
- Ro og nærvær
- Kærlig kontakt til din krop gennem lækre mobiliserende og styrkende flow og sansning
- Lækker mad (som vi laver sammen. Jeg sørger for madplaner og indkøb, så alt er super nemt :-))
- En masse udendørs tid
- Et kærligt og nærværende selskab

Praktisk information

Vi bor i et lille hyggeligt ugeneret svensk hus midt i den svenske skov, tæt ved en elv og med plads til alle. Vi kommer til at lave næsten alle aktiviteter udendørs.

Der er begrænset antal pladser, max. 10.

Tid & Sted: Sverige d. 9. maj 2024 kl. 13.00 -11. maj kl. 11.00. Adresse får du ved tilmelding.
Overnatning:
Der er 5 indendørs sengepladser (to soveværelser til 2 personer og 1 enkeltværelse) og derudover plads til 4-5 der kan sove i telt i haven.
Pris: 2.900 kr. (inkluderer ophold, mad og undervisning (7 sessioner). Eksklusive transport). Transport derop sørger I selv for, men jeg vil anbefale at I arrangerer samkørsel - det vil jeg gerne hjælpe med.
Tilmelding Du tilmelder dig og reserverer en plads ved at betale 2.900 kr. på Mobilepay 61378836 (Rikke Strange-Hansen) (skriv: Recharge, mail adresse), så modtager du en bekræftelse efterfølgende. Skriv en mail til mig, om du sover i telt eller på værelse og hvem du evt. deler telt/værelse med.
Transport. Det er super nemt at komme derop. Det tager kun 1 time og 6 min fra Helsingborg og 1 time og 42 min fra Malmø.

Vejledende program

Med forbehold for ændringer
Torsdag:
Ankomst (få værelser, slå telte op etc) mellem kl. 12-13.
kl. 13.00: Velkomst
Hygge og egen tid
kl. 15.30: Aktivitet og åndedrætsøvelser
kl. 17.00: lave aftensmad
Kl. 18.30 Aftensmad
Kl. ? Aftenaktivitet
Fredag
Kl. 7-8.30: Bevægelsestræning og åndedrætsøvelser og mulighed for koldt/isbad
Kl. 8.30: Morgenmad
Kl. 11-12 Funktionel træning
Lave frokost
Kl. 13 Frokost
Kl. 14 Gåtur og natur sansning
Kl. 17.00 lave aftensmad
Kl. 18.30 aftensmad
Hygge
Lørdag
Kl. 7-8.30: Bevægelsestræning og åndedrætstræning og mulighed for koldt/isbad
Lave Morgenmad
Oprydning og rengøring
Kl. 10. Åndedræt , meditation og Farvel og tak 🥰
Så kan I være hjemme ved familien allerede til frokosttid med fornyet energi

Tilmelding

Du tilmelder dig og reserverer en plads ved at
betale 2.900 kr. på Mobilepay 61378836 (Rikke Strange-Hansen) (skriv: Recharge, mail adresse), så modtager du en bekræftelse efterfølgende.

Skriv en mail til mig, om du sover i telt eller på værelse og hvem du evt. deler telt/værelse med.

copy

Skriv til mig her

Hvem er jeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Hvem er jeg

copy

Seneste indlæg

Se alle indlæg

copy

Alt det du ikke får i et fitnesscenter. Rikkes træning er alt det du ikke får i et fitnesscenter: frisk luft, rettelser til din teknik, en legende tilgang, og ikke mindst fællesskab. Rikke har en stor viden om, og baserer sin træning på, at vi træner bedst hvis synet og balancen også er med os, hvilket kan give en del aha-oplevelser. Hun er god til at finde alternative øvelser så alle kan være med - og det lykkedes faktisk mig at træne helt indtil 2 dage før en fødsel.

Luise

Frisk luft og kompetent træner Frisk luft, professionelt set-up og gode guidede øvelser. Her får man ikke lov at lave øvelserne forkert eller sløse med noget. Der er ingen tvivl om, at Rikke har styr på det. Meget kompetent og sød instruktør og vidunderligt at det foregår udenfor. Niveauet er højt - men selv som nybegynder kan man være med og uge for uge mærke ændringerne i kroppen.

Signe

Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel … Rikkes træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Vi træner kun udenfor, og har fokus på krop, styrke, balance og meget mere. Rikke udfordrer og presser os, men altid på en måde hvor vi er trykke. Jeg har nu trænet hos Rikke i 2 år. Uanset vejr, tropper vi op til en sjov og udfordrende træning. Kan virkelig anbefales, hvis du er klar på en ny måde at træne på.

Pernille

Dejlig træning under åben himmel Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs – og at holde varmen har aldrig været et problem. Rikke er en sød og super engageret træner som altid er god til at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer og vejrforhold. Jeg kommer altid hjem med en god følelse i kroppen. Ømme muskler efter træning kan forekomme, men altid på den gode måde! :)

Maria Lund

Godt for krop og sjæl! Rikkes træning er den eneste træning, jeg har kunnet vedholde i årevis! Det er især skønt, at det foregår udendørs - selv om vinteren nyder jeg at komme ud og mærke vind og vejr. Det er så godt for sjælen og energiniveauet. Øvelserne er sjove og anderledes, og Rikke er super god til at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. Vi træner både styrke, puls og balance. Der er fokus på den enkelte og på at øvelserne udføres korrekt fremfor "så mange som muligt, så hurtigt som muligt". Derudover er der en herlig stemning på holdet 😊

Sanne

Du kan gøre det, det er kun dit hoved, der begrænser dig! ... siger Rikke i sin træning. Rikke udfordrer og presser os både i styrke, motorik og balance, og hele kroppen er involveret i hver træning. Niveauet er højt, men der er fokus på den enkelte og at øvelserne udføres korrekt. Rikke er en meget kompetent og engageret træner, som altid forstår at tilpasse øvelserne til de forskellige niveauer. Rikkes træning er virkelig effektiv, den gør mig stærkere og giver mig energi. Jeg mærker hurtigt ændringerne i min krop. Rikke får mine bedste anbefalinger.

Leticia

Rikkes træning er virkelig effektiv! Rikke er en dygtig og engageret træner, der forstår at gøre træningen sjov, men også hård 😊 Rikke får mine bedste anbefalinger...

Mette

Det giver mig energi at komme til træning efter en lang arbejdsdag. Det kan noget at komme ud i alt slags vejr og få brugt kroppen efter en dag på kontoret. Det er tit…

Malene

Efter en dag på kontoret er det altid dejligt at komme til kugler i mosen hvor der altid er frisk luft og godt fællesskab. I det hele taget kan det anbefales at træne udendørs…

Maria